Hairlust Vippeserum anmeldelse (2022)

Går du også og drømmer lange dramatiske øjenvipper? Eller måske ønsker du at undgå mascara men savner både længde og fylde på dine naturlige vipper?

Vippeserum kan være det vidundermiddel du mangler. 

Vippeserum stimulerer væksten af dine naturlige vipper og gør dem sundere og smidigere. Det er bestemt ikke for sjov at vippeserum er blevet så populært igennem de seneste år. Derfor er der også kommet mange forskellige sera på markedet og udvalget er stort. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken serum der er den bedste vippeserum for dig, så læs med i vores store test, hvor vi sammenligner 14 af de bedste vippeserum på markedet lige nu.

Nedenfor kan du læse vores udvidede anmeldelse af den danskudviklede vippeserum fra Hairlust.

#1 - Hairlust Eyelash Enhancing Serum

Drømmer du om lange fyldige vipper med bambi-effekt og uden brug af for mange kemiske stoffer? Så har Hairlust skabt en luksuriøs, naturlig og certificeret vegansk vippeserum til dig, hvoraf 90% af de tilsatte ingredienser er af naturlig oprindelse og 23,5% er økologiske ingredienser.

Danske Hairlusts serum er en unik dansk produceret, plantebaseret vippeserum med klinisk dokumenterede resultater.

Serummet indeholder en særlig blanding af plejende og aktive ingredienser, der får dine naturlige vipper til at vokse sig længere og fyldige og som samtidig beskytter og forstærker vipperne.

Derved kan du forvente et meget holdbart resultat.

De aktive stoffer i Hairlust plejende vippeserum består bl.a. kaffeolie, rødkløverekstrakt og peptider, der modvirker hårtab og er med til at stimulere væksten.

Hvis du bruger serummet regelmæssigt vil du kunne se et synligt resultat efter 4-8 uger.

Applikatoren er super nem at arbejde med, hvilket er med til at sikre en utrolig nem påføring af produktet uden at irritere øjenomgivelserne. Grundet de naturlige ingredienser er Hairlust vippeserum sikkert at bruge både for gravide og ammende, samt dig, der lider af allergi eller har sarte øjenomgivelser.

Alt i alt en virkelig anbefalingsværdig serum, der også endte som den bedste øjenvippeserum i vores vippeserumtest.

Derfor er vi vilde med produktet:

  • Naturligt og vegansk certificeret
  • Kan bruges af gravide og ammende
  • Indeholder plejende ingredienser
  • Kan bruges af alle hudtyper
  • Fri for parabener, hormonforstyrrende stoffer og mineralske olier
  • God til sarte øjne og tynde vipper
  • Hurtige resultater

Dette bør du være opmærksom på:

  • Tyktflydende konsistens som kan være længe om at trænge ind i huden og efterlader en hvid stribe på øjenlåget
  • Giver ikke mørkere vipper

Sådan bruger du Hairlust Eyelash Enhancing Serum

For at opnå lange og kraftige øjenvipper med vippeserum så påfør serummet én gang dagligt på den øverste vippekant helt nede ved øjenvipperne. 

Du behøver ikke at påføre serummet på de nederste vipper, da det fordeler sig, når du blinker med øjnene. 

Det er vigtigt at du har helt rene øjenvipper. Undgå at tage  makeup på efterfølgende, da det vil påvirke effekten af serummet. 

Det anbefales at vippeserum påføres om aftenen inden sengetid for at give serummet de mest optimale betingelser for at trænge ind og virke natten over.

Vippeserum fra Hairlust er super nemt at påføre med applikatoren, der mest af alt minder om en flydende eyeliner, og der skal kun bruges ganske lidt ad gangen. Derfor holder en enkelt beholder med serum i lang tid. 

Hairlust øjenvippeserum skal påføres helt rene vipper og det anbefales, at man bruger en oliefri makeupfjerner til at rense med inden brug. Ellers kan olien fra makeupfjerneren gå ind og lægge en hinde på huden og vipperne, som vil gøre det svært for serummet at trænge rigtigt ind og arbejde. Dette kan resultere i en forringet effekt, så du ikke opnår de fyldige øjenvipper du ønsker dig.

Modsat nogle andre vippeserum er Hairlust eyelash serum meget naturligt og svider derfor ikke ved påføring men giver et let kølende fornemmelse, som slet ikke føles ubehagelig for øjenlågene. Serum skal endelig ikke renses af men derimod have lov at virke natten over.

Efter bare 4-8 ugers brug vil du opleve at du har fået både er blevet fyldigere og stærke øjenvipper. Det nøjagtige resultatet og hvor tydeligt det vil være kan ikke forudsiges nøjagtigt. Det afhænger meget af længden og fylden på dine naturlige øjenvipper men også, hvor effektivt du har brugt produktet i perioden.

Efter 16 ugers brug kan du regne med at det endelige resultat vil være nået og herefter handler det om at vedligeholde de flotte vipper.