Sanzi Vippeserum – Eyelash Growth Serum Anmeldelse

Hvis du ikke fra naturens side er udstyret med flotte lange og fyldige bambi øjenvipper, så er hypen omkring øjenvippeserum næppe gået din næse forbi. Hvem drømmer ikke om at opnå længere og fyldigere øjenvipper med wow-effekt. 

Øjenvippeserum er virkelig vundet frem i de seneste år, og der er efterhånden kommet mange spillere på banen. Derfor kan det være svært at overskue, hvilken øjenvippeserum, der er det rette valg for dig og dine øjenvipper. Hvis du også er i tvivl. så læs mere i vores store test af de 14 bedste vippeserum på markedet lige nu.

Nedenfor kan du læse vores udvidede anmeldelse af den populære vippeserum fra det Danske skønhedsbrand Sanzi Beauty.

#1 - Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum

Danske Sanzi Beauty har skabt eyelash growth serum –  en vegansk og hormonfri serum baseret på en specielt udviklet formel, designet til at stimulere hårsækkenes vækst og gøre dine vipper både længere og fyldigere.

Sanzi har brugt 1,5 år på at udvikle den specielle formel til deres vippeserum. En formel de tror så meget på, at de har valgt at yde resultatgaranti og garanterer synlige resultater på bare 6-12 uger. Det maksimale resultat vil være nået efter 16 ugers brug af produktet. Formlen i Sanzis vippeserum indeholder aktive og komplekse ingredienser, der fremmer hårvækst og plejer dine naturlige vipper, så de bliver stærkere og fyldigere.

 

Eyelash growth serum er skabt med fokus på, at skabe fantastiske resultater, men uden at gå på kompromis med produktets indhold. Derfor indeholder Sanzi øjenvippeserum ingen skadelig kemi i form af kunstig parfume, hormoner, parabener eller mineralske olier.

Derimod indeholder denne eyelash serum en blanding af nøje udvalgte peptider og aminosyre som aktive ingredienser, der har dokumenteret effekt på hårvæksten og stimulerer hårsækkene.

De plejende ingredienser tæller blandt andet hyalyronsyre og vitamin E, der tilfører masser af fugt og pleje til dine vipper og øjenomgivelser, virker antibakterielt, samt beskytter mod fx slid fra daglig mascara og vippebukker.

Hvis du er på jagt efter en vippeserum, der både giver uovertrufne resultater og samtidig plejer dine naturlige vipper, uden at gå på kompromis med skadelig kemi, så er Sanzi Beauty Eyelash growth serum et virkelig godt valg til dig.

Derfor er vi vilde med produktet:

  • Resultatgaranti
  • Irriterer ikke øjnene ved påførsel
  • Indeholder ikke parabener
  • God til sarte øjne
  • Kan bruges af kontaktlinsebrugere
  • God til tynde vipper
  • Indeholder plejende ingredienser
  • Vegansk certificeret
  • kan bruges af ammende

Dette bør du være opmærksom på:

  • Anbefales ikke til gravide

Sådan bruger du Sanzi beauty eyelash growth serum

Sanzi øjenvippeserum påføres én gang dagligt på den øverste vippekant helt nede ved øjenvipperne. Du behøver ikke at smøre produktet på de nederste øjenvipper, da det fordeler sig, når du blinker med øjnene. Tag ikke makeup på efterfølgende, da det vil påvirke effekten af serummet. 

Det anbefales at serum påføres om aftenen inden sengetid for at give serummet de mest optimale betingelser for at trænge ind.

Den lækre serum er nemt at påføre med applikatoren, der minder om en flydende eyeliner og der skal kun bruges ganske lidt ad gangen, så produktet holder i lang tid. Sanzi beauty growth serum skal påføres helt rene øjenvipper og det anbefales, at man bruger en oliefri makeupfjerner til at rense med. Ellers vil olien lægge en hinde på huden, som vil gøre det sværere for serummet at trænge rigtigt ind og arbejde i løbet af aftenen og natten. 

Modsat nogle andre øjenvippeserum svider Eyelash growth serum fra Sanzi Beauty ikke ved påføring men giver et let kølende fornemmelse, som ikke føles ubehagelig for øjenlågene. Serum skal ikke renses af men have lov til at trænge ind i vipperne og arbejde.

Efter 6-12 ugers brug vil du opleve at dine øjenvipper både er blevet længere og fyldigere. Hvor tydeligt resultatet vil være kan ikke forudsiges nøjagtigt. Det afhænger af længden og fylden på dine naturlige vipper men også, hvor effektivt du har brugt produktet. Efter 16 ugers brug kan du regne med at det endelige resultat for dine øjenvipper vil være nået og herefter handler det om at vedligeholde det flotte resultat.