Xlash Vippeserum – Xlash Eyelash Serum anmeldelse (2022)

Hvis du ikke hører til dem, der er født med flotte lange og fyldige vipper, så har du nok hørt om øjenvippeserum og de fantastiske egenskaber de har. Hvem drømmer ikke om at få lidt ekstra wow-effekt med fyldigere vipper. 

Øjenvippeserum er virkelig blevet hypet igennem de senere år, og vi forstår godt hvorfor. Resultaterne taler for sig selv og er faktisk næsten for gode til at være sande. 

Der er efterhånden kommet mange beauty brands på banen med deres egne øjenvippeserum, der øger vippernes vækst. Derfor kan det være svært at overskue, hvilken øjenvippeserum, der er det rette valg for dig og dine vipper. 

Hvis du også er i tvivl. så læs mere i vores store test af de 14 bedste vippeserum på markedet lige nu.

Nedenfor kan du læse vores udvidede anmeldelse af den populære vippeserum fra Xlash.

#1 - Xlash Eyelash Serum

Den lækre øjenvippeserum fra Xlash er super effektiv og samtidig i den mere prisvenlige klasse. Så hvis du ønsker kvalitet og lange vipper uden at spendere en formue, så er denne eyelash serum noget for dig.

Serummet fra Xlash er cruelty free og baseret på en unik formel, der er tilført naturlige og vigtige mineraler. Mineralerne er ikke kun med til at booste cellefornyelsen og dermed fremkomsten af nye øjenvipper men de giver også et godt skud næring til vipperne, så de holder sig sunde og velplejede.

Formlen i Xlash eyelash serum er oliefri og opløser derfor ikke limen til vippeextensions, hvilket gør den meget velegnet til dig, der ønsker at kombinere serummet med extensions.

Dette øjenvippeserum er desuden testet af øjenlæger med fantastiske resultater, så du kan altså trygt bruge denne serum, hvis du ønsker dig lange og fyldige vipper.

De kliniske resultater viste at der allerede efter 28 dage var opnået fantastiske resultater ved brug af denne serum.

Resultaterne viste 45% øget længde, 40% mere volumen og 20% mere tykkelse, så vi er slet ikke i tvivl om at den øger vippernes vækst, og at der kan opnås enestående resultater med denne serum.

Derfor er vi vilde med produktet:

  • Cruelty free
  • Tilfører næring til vipperne
  • Testet af øjenlæger
  • Produktet indeholder vigtige mineraler
  • Har en vækst fremmende effekt
  • Kan bruges af dig med vippeextensions

Dette bør du være opmærksom på:

  • Indeholder prostaglandiner som kan medføre bivirkninger
  • Kan ikke bruges af gravide eller ammende

Sådan bruger du Xlash Eyelash Serum

For at få lange vipper med denne øjenvippeserum skal den bruges én gang dagligt i en tynd linje på de øvre vipper helt nede ved vippekanten. Du behøver ikke at smøre produktet på de nederste øjenvipper, da det fordeler sig, når du blinker med øjnene. 

Det er vigtigt at du har helt rene vipper. Og tag endelig ikke makeup på efterfølgende, da det vil påvirke effekten af serummet. 

Det anbefales at serum påføres om aftenen inden sengetid for at give serummet de mest optimale betingelser for at trænge ind og virke natten over.

Xlash eyelash serum er super nemt at påføre med den fine pensel, der mest af alt minder om en flydende eyeliner, og der skal kun bruges ganske lidt ad gangen. Derfor holder en enkelt beholder med serum i lang tid. 

Serummet skal påføres helt rene øjenvipper og det anbefales, at man bruger en oliefri makeupfjerner til at rense med inden brug. Ellers kan du risikere at  olien fra makeupfjerneren efterlader en hinde på huden og vipperne, som vil gøre det svært for serummet at trænge rigtigt ind og arbejde. Dette kan resultere i en forringet effekt.

Modsat nogle andre øjenvippeserum svider dette eyelash serum ikke ved påføring men giver et let kølende fornemmelse, som ikke føles ubehagelig for øjenlågene. 

Serum skal endelig ikke renses af men derimod have lov at virke natten over..

Efter bare 4 ugers brug vil du opleve at du har fået både er blevet længere og fyldigere vipper. Det nøjagtige resultatet og hvor tydeligt det vil være kan ikke forudsiges nøjagtigt. Det afhænger naturligvis af længden og fylden på dine naturlige vipper men også, hvor effektivt du har brugt produktet. 

Efter 16 ugers brug kan du regne med at det endelige resultat vil være nået og herefter handler det om at vedligeholde det flotte resultat.